Vi deler ut to pass til årets ekspedisjonsfestival!

4-6 November arrangerer Hvitserk Ekspedisjonsfestival på Kobberhaughytta. Hit kommer det spennende eventyrere som forteller om turer de har vært på og det blir workshop (dagskurs) som gir deg kunnskapen du behøver for å komme deg ut på din ekspedisjonsdrøm. 

Vi i Helsport er med som hovedsponsor, og gir bort 2 pass til den snart utsolgte festivalen! 

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å sende en mail til konkurranse@helsport.no innen torsdag 20.oktober. Fortell oss hvorfor akkurat DU bør få være med! Skriv gjerne "Ekspedisjonsfestivalen" i emnefeltet. Vinnerne kåres på fredag!

I tillegg til festivalpass (alle foredrag og workshop er inkludert i festivalpassene) får du overnatting i et av våre telt.

Vi kommer til å sette opp en teltcamp utenfor hytta med nesten alle våre ekspedisjonstelt. En stor Varanger Dome med ovn sørger for varme og trivsel utover kvelden også.

Du kan lese mer om ekspedisjonsfestivalen facebooksider eller på Hvitserk sine hjemmesider.


På fredagskvelden sponser vi et foredrag med Børge Ousland! 

30 år hat gått siden Børge Ousland og Helsport startet samarbeidet sammen. Siden den gang har vi fulgt hverandre gjennom de tøffeste forholdene verden har å by på. Børge kommer til å by på historier og erfaringer fra sine 30 år som polfarer. DETTE kan dere glede dere til! 

“Børge Ousland is arguably the most accomplished polar explorer alive!” – National Geographic Adventure, February 2006 


Helsport ambassadør, Mats Grimsæth kommer!

Mats er fotograf og eventyrer som kommer for å fortelle om hvordan han fra å være en umotivert drittunge som ikke trodde på seg selv begynte å jage drømmene sine og gi 100% dedikasjon til det han elsker mest. 


Uoffisielt NM i dekktrekk!

 

Tradisjon tro vil det bli et ufossielt mesterskap i dekktrekking hvor Helsport Snota X-trem sine pulkdrag skal få kjørt seg av alle deltakerne! Vi gleder oss!