100 000 øyeblikk - Årets første vinner!

Vi er overveldet over hvor stor responsen har vært på vår felles dugnad om å sammen skape 100 000 øyeblikk i naturen sammen! Det er en sann glede å lese gjennom alle planene dere har for å oppleve magiske øyeblikk sammen med venner, ukjente, bekjente, familie eller kjæreste.  Vi vil i tiden fremover velge ut flere vinnere som vil kunne oppfylle drømmene sine.

Idag har vi valgt å dele Eirin Helene Rasmussen sitt bidrag som vi har valgt å premiere! Eirin er en dame som virkelig har forstått hva det er vi ønsker å oppnå: 


Så til målet om å få med 100.000 mennesker på tur! Jeg har jeg mange spennende turplaner i nærmeste fremtid, som jeg vil gjennomføre med mange spennende mennesker:

  • Første turen går til Romsdalen, der jeg og min gode venninne Mia Emilie Andresen Reinen skal prøve å bli fjelldronninger i løpet av sommeren. Første topp som skal bestiges er satt til 15. mai, og de seks siste til uke 23 og 24. Her skal vi telte og kose oss med toppturer hver dag. Jeg gleder meg til å nyte roen på camp-plassen i Vengedalen med utsikt mot Store Vengetind og Romsdalshorn, og til å finne nye fine plasser å sette opp teltet på.
  • Jeg har også lovet ut kompisen min, Vegar Weiseth å være med på tur til Skarven i sommer, før han reiser inn i førstegangstjenesten. Skarven ligger i et område jeg ikke har vært så mye på tur før, så jeg ser veldig frem til nye og spennende turopplevelser der. Har vi tid er planen også å bruke noen dager ekstra, og få med oss Storsylen i samme slengen. 
  • For en måneds tid siden tikket det inn en melding på mobilen min der det stod: «Kan vi please dra på telttur i sommer?????» Denne meldingen kom fra min bestevenninne Camilla Walaker, og jeg var veldig kjapt ute med å svare ja! Destinasjonen er Styggemann i Skrimfjella. Det blir godt med litt kvalitetstid sammen, koble ut fra hverdagen og ligge under stjernehimmelen og snakke. Her blir fort vår gode venninne Anette også med på tur!
  • Jeg har vokst opp i en familie som driver med rypejakt. Nesten hver høst er vi ute og går i fjellene på Fosen og det er planen i år også. En stor drøm vi har er å reise inn til de uberørte områdene i Kiruna i Sverige å få jakte der i en ukes tid. På jaktturene vil vi nok bli nødt til å bruke flere telt, så akkurat hvem som kommer til å sove med meg kan jeg ikke si helt eksakt. Men det som er sikkert er at både pappa, min bror Gjøran, søskenbarn Patric og tante Kristina er med på turopplevelsen!
  • I Roan har jeg en god turkamerat i min kjære mamma, Marit. Hun blir absolutt med på tur i mitt nye telt i de fine turområdene i Roan! Det kalles ikke perlen i havgapet uten grunn! 
  • -Roan er også utgangspunktet for padleturen jeg og broren min Gjøran har snakket om å få til i sommer. Den går fra Roan til hytta vår på Grøttingen, men ettersom jeg aldri har padlet over store avstander blir nok teltet med på tur her også. Det er lurt dersom vi må gå i land og sove en natt for å samle krefter! Her håper vi selvfølgelig på stille sjø, blå himmel, måkeskrik og solsteik!
  • Enda en tur jeg har snakket om å gjennomføre i sommer, er å gå Galdhøpiggen med søskenbarnet mitt Ellen Marie! Dette er ikke så nøye planlagt enda, men skal så absolutt gjennomføres! Blir det ikke i sommer, så skal hun uansett få være med på tur ved nærmeste anledning! 
  • Til høsten flytter jeg tilbake til Trøndelag, der jeg har nesten hele familien min samlet. Så heldig som jeg er har jeg hele fem tantebarn der, og alle skal få være med supertante Eirin på tur. Minstemann må vel og merke kanskje vente til neste sommer. Jeg håper at de kan få samme oppvekst og opplevelser i naturen som det jeg fikk som liten, og jeg vil veldig gjerne bidra til dette. Uansett om turen går til Bymarka, Estenstadmarka eller bare ut i hagen, tror jeg det er spennende og læringsrikt for barna! Samtidig som de får et lite avbrekk fra duppeditter, mobiltelefoner og Ipad’er. 

Summerer vi da opp antall personer som får bruk for teltet jeg ønsket meg, kommer jeg frem til 15 stykker! Og dette er bare på de turene som allerede er planlagt. Egentlig tror jeg det tallet kan regnes som et minimum, for jeg har mange flere venner som veldig gjerne blir med på tur! Jeg deler selvfølgelig alle turøyeblikkene med hashtaggen #Nowifigreatconnection på min instagramprofil @eirinpaaeventyr. Krysser alt jeg har av fingre og tær for at dere synes turprosjektene mine høres spennende ut, og at jeg får muligheten til å ta med alle jeg er glad i ut i naturen! 

Det er akkurat dette vi har lyst til å få til sammen!  Derfor skal vi hjelpe Eirin på veien med å sende henne et Reinsfjell SL -telt slik at hun kan oppfylle alle turene hun har satt seg som mål i 2017 . Vi gleder oss til å følge deg på turene! 

Følg Eirin på instagram: @eirinpaaeventyr 

Les mer om konkurransen HER, og bli med på målet om å skape 100 000 øyeblikk sammen! 
#NoWiFiGreatConnection