Alt kan repareres!

Ukentlig får vi inn telt som er 30-40 år gamle til reparasjon, og vet du hva? Det syns vi er fantastisk! Det er ingenting som gleder oss mer enn kunne bidra til at folk kan bruke utstyret sitt i mange, mange år. 

I tillegg til naturlig slitasje over tid er det selvfølgelig mange som også trenger å reparere noe fordi de har vært uheldige på tur. Ekstremt vær en en ting, men du hadde ikke trodd oss hvis vi hadde fortalt om alle de andre årsakene til at at noe må fikses. Mer enn en gang har Bente og Ida på serviceavdeligen måtte dra på smilebåndet. Som av dette bildet for eksempel... her hadde hunden hoppet gjennom og laget hull i forteltet på Fred Olav Svartdal sitt gamle "Alpha Mayo" ;)

I aller siste episode av "På naturens premisser", serien med tips vi har laget i samarbeid med Wegge-brødrene og Utemagasinet, tar vi for oss nettopp reparasjoner. Her får du Inge og Markus Wegge sine beste tips: 

Her har vi i tillegg laget en liten steg-for-steg bildebeskrivelse på hvordan du enkelt reparerer telt eller lavvostanga, hvis du skulle være så uheldig å brekke denne mens du er på tur.

Når vi får inn soveposer eller dunjakker med "ødelagt" glidelås er det i 99% av tilfellene bare skyveren som er slitt. Bytter du denne blir den like god som ny. Vi kan selvfølgelig bytte denne for deg, men du kan enkelt fikse det selv hjemme slik Bente viser i denne videoen - en ny skyver sender vi deg gratis hjem i posten.

 

Best på service

Det er med stor glede, stolthet og ydmykhet vi kan si at vi er BEST PÅ SERVICE i sportsbransjen! 

Sportsbransjen AS gjennomfører hvert år en stor merkevare/ leverandør-test, og i år fikk vi høyest score av samtlige på service-nivå. Så til alle dere som både selger og bruker våre produkter: Vi kan garantere at vi alltid gjør, og kommer til å fortsette å gjøre alt vi kan for å yte den servicen dere fortjener. Dette betyr mye for oss!

Så helt til slutt; hvis det er en ting du skal huske så er det at vår serviceavdeling alltid stiller opp for deg, uansett hva som har skjedd og hvor gammelt ditt Helsport produkt måtte være. Ta kontakt med oss på service@helsport.no eller på telefon 72 87 83 00 hvis du trenger hjelp!