Barne-TV-lansering med "Mina og meg"!

Dette har vi gledet oss veldig til! Sammen med Helsport vil vi dele de første fem Barne-Tv episodene våre med deg i ukene som kommer. De to første episodene kommer nå på søndag 22 mars klokken 17 og legges ut på Helsport sin YouTube kanal(Episodene legger vi til nederst i denne saken). Så vil vi legge ut én ny episode hver fredag klokken 17.

Episodene finner du nederst på denne siden!

Mina og meg handler om noe mer enn «bare» det å dyrke naturen og friluftslivets mange sider. Det handler vel så mye om det å komme sammen, ha tid til hverandre, og da aller helst i møte med naturen for vår del, men altså ikke begrenset til. Vi lever i en verden som går stadig fortere, alt skal være mer, større, bedre, raskere. Vi kan kommunisere enklere med hverandre enn noen gang, men er vi nærmere hverandre av den grunn? Har vi tid til å dele det som er viktig for oss med de som betyr noe oss? Det som det egentlig handler om? For deg og for meg. Mina og meg er ment for alle. Også barne-tv episodene våre.

For vi tror at alle trenger en real dose troll-og turmagi i livene sine i 2020 og fremover. Enten du er 8 eller 80 år gammel så vil vi ha deg til å fortsette og tro på troll, fortsette å klatre i trærne, fortsette å slå hjul og kle deg i litt annerledes klær og vandre ut i naturen med prinsessekjole eller piratkostymet på fordi du tenker at; jo, i dag er en slik dag hvor det er riktig å gå på tur i prinsessekjolen min.

Vi ønsker deg og dine alt godt, og sender en stor turhilsen din vei!

Mina Floriana og Daddy (Alexander)

Her får du en liten prøvesmak på første episode:

Mina og meg - Episodeoversikt:

Episode 1. Trollsteinen ved Hoemskaret

Episode 2. Vaske håret i fjellsiden

Episode 3. Mina fisker i fjellet

Episode 4. Tull og tøys på tur

Episode 5. Vi klarte det!