Vær en friluftsfadder

Vær en friluftsfadder

Delta i konkurransen; alt du trenger å gjøre er å invitere med deg noen som aldri har sovet i telt før!

Bli med på årets hyggeligste konkurranse

Alle har en potensiell friluftslivsopplevelse i sin umiddelbare nærhet, som de aldri har prøvd. Å tilbringe en natt i naturen i sitt eget nærmiljø, er en typisk sånn ting. Du trenger ikke reise lenger enn nærmeste skogholt, slette eller vann for å oppleve fin natur!

Sannsynligheten er stor for at det blir en god opplevelse å stikke hodet ut av teltduken neste morgen, og se naturen rundt deg våkne til liv mens du drikker nytrukket kaffe fra bålet. 

Kanskje har du sovet ute i telt før, kanskje har du ikke. Det er uansett et mål i Friluftslivets år at så mange som mulig skal få øynene opp for de gode friluftslivsopplevelsene der de bor. Nå håper vi at du vil hjelpe oss med det og bli en friluftsfadder! 

Tar du utfordringen? Alt du trenger å gjøre er å bidra til at flere skal få oppleve den gleden det er å tilbringe en natt i naturen, og du kan vinne flotte premier fra Helsport.

Kom igjen, nå er det din tur!

Dette kan du vinne

5 heldige vinnere får premier levert av Helsport, Skandinavias ledende telt og soveposeleverandør:

1. premie: 1stk Varanger Dome 4-6 eller valgfrie Helsport produkter for inntil 10.000kr. (Varanger dome er årets store nyhet fra Helsport; er perfekt som både basecamptelt og turer med hele familien)

2. premie: 1 stk Blefjell 4 (Blefjell lar deg virkelig invitere naturen inn i teltet!)

3. premie: 3 stk Trollheimen soveposer (dobbel testvinner og en svært populær 3-sesongs pose)

I tillegg til de tre hovedpremiene har vi i konkurranseperioden noen ekstra premier til dere som tar med barn på tur for første gang. Vi trekker 4 vinnere som får 1 junior Flex sovepose og 1 junior ryggsekk hver. Dette er utstyr som bidrar til at barna får en ekstra god friluftsopplevelse.

Slik deltar du

  • Inviter med deg noen som aldri sovet i telt før. Benytt veldig gjerne nærmiljøet der du bor, vær en friluftsfadder og inviter på telttur. Du kan være nybegynner eller erfaren selv, men for den eller de du inviterer med deg MÅ det være første gang de sover i telt.  
  • Ta et bilde fra turen, del det på Instagram eller Friluftslivets år sin Facebook side. (NB: På Instagram må bildet være synlig for at det skal kunne bli med i konkurransen).
  • Skriv en liten tekst om hvor du er og hvem du har med deg, og tagg bildet med #jegharaldri. Da er du automatisk med i konkurransen. Bruk gjerne de offisielle emneknaggene #FÅ15 og #Helsport også. (Andre emneknagger som kan passe når du forteller om turen er #nattinaturen #nåerdetdintur og #friluftsfadder)

Konkurransen starter 5.mai og slutter 15 juni. Ditt fotobidrag må være publisert og innsendt innenfor denne perioden.

Til info:

Arrangør av konkurransen er Friluftslivets år 2015. Friluftslivets år 2015 er et markeringsår for friluftslivet, der Norsk Friluftsliv har ansvaret for den daglige driften. Norsk Friluftsliv er en paraplyorganisasjon for 15 friluftslivsorganisasjoner i Norge. Norsk Friluftslivs formål er å fremme det tradisjonelle, naturvennlige friluftslivet og allemannsretten (retten til fri ferdsel i norsk natur).

 

SAMTYKKE TIL PUBLISERING AV VINNERE OG BILDER/TEKST

Vinnerbidragene kåres av jurymedlemmer fra Norsk Friluftsliv og Friluftslivets år 2015.

Vinnerbidragene kåres basert på skjønn.

Friluftslivets år / Norsk Friluftsliv vil kunne dele bidragene til denne konkurransen på våre sosiale medier og nettsider. Samarbeidspartneren Helsport vil også kunne dele bidragene på sine sosiale medier og nettsider. Vi vil kontakte deg først for godkjenning, før vi eventuelt publiserer bilder og tekst.

Friluftslivets år/ Norsk Friluftsliv står fritt til å velge bort bidrag som virker støtende eller som ikke bygger opp under Norsk Friluftsliv/ Friluftslivets års formål.

Vær en friluftsfadder

Delta i konkurransen; alt du trenger å gjøre er å invitere med deg noen som aldri har sovet i telt før!

Vær en friluftsfadder