Bli med på Natt-i-naturen

#Nattinaturen med Helsport og Sæteren Gård

Hele 90.000 personer var med på #nattinaturen i 2015, og både store og små sov ute i hager, på fjell og i skoger over hele landet! 1250 politikere var også med, og foreninger og lag over hele Norge var med og inviterte folk med på fellesarrangementer med #nattinaturen. Vi var også med, og ønsker derfor i år å invitere til nytt arrangement.

Som i fjor arrangerer vi i år en ny #Nattinaturen på Sæteren Gård. I forbindelse med Norsk Friluftsliv sitt arrangement, ”Natt i naturen”, ønsker vi å samle folk på DNT Oslo og Omegn sin flotte og barnevennlige gård, Sæteren Gård. Du er derfor invitert til å sove ute på Sæteren Gård lørdag 3.september til søndag 4 september. Vil du tilbringe kvelden sammen med oss?

På gården er det god plass, dyr og hinderløype. Det er også tilgang på vann og toaletter. Du har to valg:
1. Kom med ditt eget telt og slå deg ned sammen med oss
2. Har du ikke eget telt? Send oss en melding via våre Facebook-sider, fortell oss hvor mange dere er som ønsker å sove sammen, så skal vi ordne et telt dere kan få låne av oss denne natten.

Du/dere møter opp når dere vil, men grillen er varm fra ca. Kl.17.00. Vi stiller med litt enkel mat, men ta gjerne med det dere ønsker å grille selv i tillegg. Det er også bålpass på stedet, så alt ligger til rette for en hyggelig kveld og natt ute i naturen. 
På søndag er det den store «kom deg ut dagen», noe DNT arrangerer. Det blir åpen kafe, aktiviteter og antagelig noe underholdning, så her kan du ha en aktivitetsfull søndag.

Link til facebook-event:
https://www.facebook.com/events/1660879470801315/ 

Arrangementet er selvsagt gratis og åpent for alle!

Vi gleder oss!

Mvh Helsport og Sæteren Gård