Den store teltjakten

Sammen med Friluftslivets år, og med god hjelp fra lokale aktører hadde vi sørget for at 10 telt ble plassert ut i naturen, fra Kristiansand i sør til Vadsø i nord. Totalt ble det utplassert telt til en verdi på over 90.000!

Alle som fant teltet i sitt nærområde var med i kampen om å vinne det. I tillegg oppfordret vi folk til å legge ut bilder på Facebook eller Instagram med hashtaggen #teltjakten – for å være med i trekningen av enda et telt.

Vi serverte kaffe, og våre venner i Real turmat hadde sørget for at vi også kunne tilby de som kom innom et varmt lite turmåltid. En overraskelse til alle barna ble det også. 

Det var flere hundre mennesker innom alle stedene iløpet av dagen, og i alt fikk vi flere tusen ut på tur denne søndagen. Store og små, to og firbeinte deltok; noen i strålende sol, andre i tåke, regn og ordentlig møkkavær. Felles for alle var store smil og godt humør, og det var en fryd å få hilse på alle sammen. 

Nå sitter vi her, tre dager senere og tenker ydmykt tilbake på en fantastisk dag. Dette er en dag vi kommer til å huske lenge, og som frister til gjentagelse. Under har vi samlet bilder av de heldige vinnerne. 

 

Tusen takk igjen til alle som var med!

Hilsen alle oss i Helsport 

 

Vinner i Drammen, Evey Nielsen:

Vinner i Gjøvik, Malene Lange:

 

Vinner i Kristiansand, Hanne C. Jensen:

 

Vinner i Molde, Elin Simensen:

 

Vinner i Oslo, Stig Jacobsen:

 

Vinner i Tromsø, Aleksander Rønning:

 

Vinner i Trondheim, Birgitte Rygg:

 

Vinner i Vadsø, Birger F. Moe:

 

Vinner av ekstrateltet i konkurransen på Facebook og Instagram, Anette Grønli: