Vekt- og volumbevisste

For den vekt- og volumbevisste

Pro – produktene er laget for de som er vekt- og volumbevisste. Produkter i denne kategorien har funksjonelle detaljer, samt lette og samtidig svært sterke materialer. Her finner du produkter med det ”lille ekstra” til blant annet langturen, dagsturen, klatreturen eller sykkelturen. Så skal du på en tur med hvor vekt og volum er viktig er dette svært allsidige produkter som virkelig gjør jobben.

Pro – teltene er lette tre- og firesesongers telt utviklet for norske forhold. Samarbeid med svært kresne brukere har resultert i vår egen Superlight-serie, som inneholder blant annet vårt desidert letteste telt Ringstind Superlight 1-2 på kun 940 gram og Rondane Superlight 3 Camp – et 3 mannstelt på kun 1,75 kg. I tillegg finner du den velkjente Fjellheimen-serien her.

Pro – soveposene har lav vekt i forhold til isolasjonsevne og lite volum sammenpakket på grunn av sin fasongsydde passform kombinert med tekniske lettvektsmaterialer. Her finner du et stort utvalg av fiber- og dunposer med ulike temperaturbegrensninger. Testvinnerne Trollheimen og Alta er laget i ulike størrelser, inkludert en junior-variant, slik at enhver person kan finne den riktige soveposen. I tillegg har vi vår egne serie med tekniske soveposer for kvinner – Huldreheimen.

Pro – sekkene er svært allsidige sekker med lette materialer og høy kvalitet. Her finner du blant annet den populære Snota-serien og den lette langtursekken Fjellheimen med vårt eget Helsport LINK™-bæresystem. 

Vekt- og volumbevisste

For den vekt- og volumbevisste

Vekt- og volumbevisste