#HelsportMoment2016 - Årets store fotokonkurranse

I tradisjon tro setter vi nå i gang med årets store fotokonkurranse hvor to fotografer kan vinne valgfritt Helsport utstyr til en verdi av 10.000 kr. Det er like vanskelig som alltid å kåre et bilde når man får inn bilder fra ulike årstider. Derfor gjør vi som i fjor, og kårer en vinner i to kategorier: "Vår/Sommer" og "Høst/Vinter". I tillegg til å vinne utstyr får vinnerne også muligheten til å bli med i neste års katalog!

Slik deltar du

1.     Send bilde(r) til konkurranse@helsport.no, eller del det på Facebook eller Instagram med #HelsportMoment2016. 

2.     Legg ved en liten beskrivelse av hvor bildet er tatt (gjerne også litt om stedet/følelsen av å være der - men det er ikke et must)

3.     Konkurransen vil pågå ut september, vinnerne blir kåret av vår jury 1 oktober. 

Et lite hint: vi er svake for bilder som virkelig gir deg lyst til å gå på tur. Gjennom bilder kan man virkelig få følelsen av å ta del i en opplevelse, og det er noe vi ser etter. 

Sammen med våre ambassadører og fotografer Mats Grimsæth og Bjørn Tore Moen vil vi kåre det beste bildet fra hver kategori.

Lykke til!

NB! De aller fleste som har deltatt i konkurranser tidligere, eller delt bilder med oss på andre måter, syns det er moro at vi deler de videre. Så ved å sende inn bilde(r) på mail i denne konkurransen samtykker du samtidig til at det kan brukes fritt av Helsport i markedsføring (vi krediterer alltid fotograf). Dersom du ikke ønsker dette ber vi deg om å opplyse om det når du sender inn ditt bidrag, så vil dette selvfølgelig respekteres.