Hendrik Morkel

Hendrik Morkel

Eventyrer, reisefotograf og journalist med en forkjærlighet for Europa.

Hendrik Morkel er en reisefotograf og journalist som liker å slå opp teltet utenfor allfarvei. Når han ikke reiser på grunn av jobb kan du finne han i Sverige på isklatring, i Norge på skitur, i Finland på rafting eller på backpacking nedover Øst-Europa.

Hans mor er fra Holland og hans far er fra Tyskland, og han vokste opp med to søsken i en flott middelalderby i Tyskland. Etter han hadde ferdiggjort skolegangen sin bodde og jobbet han et år i Honduras før han flyttet til Finland hvor hans interesse for friluftsliv blomstret. Han er en turguide som er lidenskapelig opptatt av utstyr med lett vekt, og han ser frem til å hjelpe Helsport med å utvikle sine produkter med hensyn til det.

Hendrik er forfatter av den mest-leste skandinaviske friluftsbloggen Hiking in Finland, og har ofte innlegg i magasiner i Tyskland, Finland og England. Som altmuligmann er han like glad for bratte skiturer i Lyngenalpene som lange turer til fots eller padling. Han bruker i snitt 3 måneder av året utendørs på forskjellige oppdrag og trives ved bålet på kaldre vinternetter under stjernehimmelen. 

Du kan følge han på bloggen Hiking in Finland og på Instagram @hendrikm.

Hans favoritt Helsport telt er Trolltind Superlight 2 og Reinsfjell X-Trem 2, og han liker å bruke Lifjell ryggsekken.

Hendrik Morkel

Eventyrer, reisefotograf og journalist med en forkjærlighet for Europa.

Hendrik Morkel