Klarer vi å skape 100.000 øyeblikk?

10.mars kunne vi telle over 100.000 venner på Facebook. Som vi allerede har uttrykt er vi utrolig takknemlige for engasjementet, interessen, kjærligheten og støtten dere viser oss ved å være vår venn.

Vi vet godt at det er mange som gjerne vil ha oppmerksomheten hver gang du titter innom Facebooksiden din, så at du velger å la Helsport være der syns vi er utrolig stas. Vi har grublet en stund på hva vi skulle gjøre når 100.000-dagen kom. Vi hadde lyst til å finne på noe annet enn å bare gi bort noen produkter. Drømmen er å få til noe som kan glede flest mulig, får så mange som mulig ut på tur – og som vi kan ta del i.

Så, med litt hjelp fra deg har vi lyst til å gi bort 100.000 magiske øyeblikk i naturen!

Sammen kan vi få det til slik:

  • Vi stiller med utstyret som trengs for at øyeblikkene skal kunne oppleves, og lover at det blir mange vinnere. Hvor mye og hva kommer an på dere som sender inn ønsker.
  • Send oss en melding på Facebook og fortell oss hva du trenger, hvem du ønsker å ta med deg på tur – og ikke minst: hvilke øyeblikk dere håper å oppleve. Jo mer konkret du er på hva du ønsker å gjøre med utstyret, og hvem du lover å ta med deg ut på tur – jo større er mulighetene for å vinne.

Vi setter to krav til alle som får utstyr fra oss:

  1. Det må komme mer enn en person til gode. Hvor mange og hvem er helt opp til deg, men fortell oss hvem de er – så vi kan ta de med i tellingen.
  2. Øyeblikkene må deles. Fortell oss i meldingen hvilke øyeblikk du har i tankene. Vi oppfordrer til søke øyeblikk hvor man setter hverdagen på vent – så hasjtaggen #NoWiFiGreatConnection skal brukes når det deles.

Målet er at vi i tiden fremover klarer å skape nettopp 100.000 gode øyeblikk i naturen!

Vi håper du vil være med oss, og gleder oss til å høre fra deg. Send oss en melding HER!