Komfort og brukervennlighet

Komfort og brukervennlighet

TREK – produkter er utviklet med tanke på komfort og brukervennlighet. Denne kategorien representerer kvalitetsprodukter som tilfredsstiller alt fra hverdagsaktiviteter og dagsturer til overnattingsturer i skogen og på fjellet.

TREK – teltene har en kombinasjon av god plass og mange utluftningsmuligheter som gir høy komfort og økt trivsel på teltturen. Disse teltene er også enkle i bruk og av svært god kvalitet. De finnes i mange varianter, fra det unike teltet Fonnfjell til det store familieteltet Valhall.

TREK – soveposene har en kombinasjon av bred og romslig passform samt behagelige stoffer som gjør nettene ekstra komfortable. Her finner du både barnemodellen Mini, juniormodellen Glitterheim, samt dun- og fiberposer til voksne.

TREK – sekkene er laget for å gi høy bærekomfort og være anvendelig for folk flest. Dette er sekker av høy kvalitet som er produsert med nøye utvalgte materialer. Her finner du blant annet barnesekken Elg, hoftesekken Hovden og sekker for junior og voksne i ulike størrelser. 

Komfort og brukervennlighet

Komfort og brukervennlighet

Komfort og brukervennlighet