Månedens omtale; november

Vi setter utrolig stor pris på alle som fortsetter å dele erfaringer med produktene våre!  

Mange er usikre når de skal velge produkter, og selv om vi kan forklare og anbefale er det mange som verdsetter erfaringer fra andre brukere ekstra høyt.

Så derfor fortsetter vi å premiere en av dere som tar seg tid til å fortelle om de produktene de har på helsport.no. For november ble er det Anders Fossen og hans tilbakemelding på lavvo ovnen sin, som blir belønnet med valgfritt Helsport utstyr til en verdi av 2000kr. 

Anders skriver:

Dette er en svært forseggjort ovn. Den er enkel å montere/demontere og kommer i en praktisk transportbag. 

Demontert får du plass til hele "sulamitten" i bagen. Ovnen har utfellbare føtter og står veldig stødig på disse. På topplata er det god nok plass til 2 turkjeler. Døra er gjort på samme måten som en typisk koieovn, med ventil for justering av trekk. Inne i ovnen ligger en løs rist som sørger for at veden får god undertrekk. Det er enkelt å fyre i ovnen og den varmer godt så lenge det brenner i den, men den blir fort kald når det har brent tomt. Om du legger ei varmefast steinhelle på topplata, har du varme langt utover natta. Det er også mulig å røke fisk, fugl og annet kjøtt i ovnen. Røkspon og enerkvist i bunnen av ovnen, og kjøtt på rista. Piperøret og gnistfangeren bør rengjøres etter bruk. Hvor ofte avhenger av hva slags ved du fyrer med. Selv har jeg kjøpt en dobørste som brukes til dette, og den har plass i transportbagen. Denneovnen vil jeg tro er en engangsinvestering og regner med den vil være med meg på lavvotur resten av livet.

Et veldig godt produkt til en fornuftig pris. Anbefales på det varmeste til alle som har lavvo.

Gratulerer, Anders!

FORTELL OG VINN DU OGSÅ - DET KAN LØNNE SEG!

Ps. Ovnen kan brukes i alle våre lavvoer, med unntak av Lavvo Light som ikke har flammehemmende stoffer. I tillegg passer den utmerket i Valhall. En annen ting mange kanskje ikke vet er at vi på Melhus har muligheten til å sy skorstein også på vanlige, større telt som. Ta kontakt med service avdelingen vår hvis dette er noe for deg!