Vinnere av fotokonkurransen!

Vi har fått inn utrolig mange flotte bilder og inspirerende tekster på hvordan dere kobler dere vekk fra hverdagen. Det har vært svært inspirerende å se gjennom alle bidragene som har blitt delt med #NoWiFiGreatConnection. Det kom inn så mange flotte bidrag at vi ble nødt til å dele ut en andre- og tredjepremie i tillegg. Her får du se alle vinnerne med bilder og tekst. Gratulerer!

Til alle dere andre, fortsett å del bilder med #NoWiFiGreatConnection, dere inspirerer!

1. Premie går til Bjørn Tore Grønstad, han vinner valgfritt utstyr fra Helsport til en verdi av 10.000kr

 

Bjørn Tore skriver:
"I ein kvardag prega av jobb, klokkeslett og mykje stillesitting i traileren er det heilt utrulig godt å komma seg på tur å lufta seg! Her kan ein kobla av og berre nyta turen!
Fjellet tilbyr bedre trening, terapi og avkobling en det du finn nokon anna plass!"


2. Premie går til Espen Haagensen, han vinner et sett med vanntette pakkposer fra Helsport

 

Espen skriver:
"
Helsport spør i fotokonkurranse sin:
Fortell oss hva det er som gjør at du klarer å logge helt av hverdagen ute i naturen. Svaret mitt: Til fjells, ingen strøm, fyr i ovnen, varm hytte, god mat, god drikke, godt selskap, snø, vinter, kaldt, vær, ski, utedass, ingen strøm, ingen mobildekning, lykke"

3. Premie går tl Anita Bergan, hun vinner en vannpose fra Helsport

 

 Anita skriver:
"Jeg jakter på gode teltplasser. Spesielt de som er nærmt hjemmet, lett tilgjengelig og med storslått utsikt. Disse teltplassene gir kort vei fra pålogget hverdag som IT-konsulent til avkoblet fritid. Ingen ting er bedre enn å tilbringe en natt i naturen med massiv utsikt. Å våkne midt på natten, sette seg på en fjellhylle og nyte utsikten er perfekt avkobling for meg."

Se flere fantastiske bilder på #NoWiFiGreatConnection