No WiFi - Great Connection fotokonkurranse 2017

I tradisjon tro setter vi nå i gang med årets store fotokonkurranse hvor to heldige fotografer kan vinne valgfritt Helsport utstyr til en verdi av 20 000 kr.

Det er like vanskelig som alltid å kåre et bilde når man får inn bilder fra ulike årstider. Derfor gjør vi som i alltid, og kårer en vinner i to kategorier: "Vår/Sommer" og "Høst/Vinter". I tillegg til å vinne utstyr får vinnerne også muligheten til å bli med i neste års katalog!

Slik deltar du

1.     Send bilde(r) til konkurranse@helsport.no, eller del det på Facebook eller Instagram med #NoWifiGreatConnection og #Helsport. 

2.     Legg ved en liten beskrivelse av hvor bildet er tatt (gjerne også litt om stedet/følelsen av å være der - men det er ikke et must)

3.     Konkurransen vil pågå ut oktober, vinnerne blir kåret av vår jury 1 november. 

Et lite hint: vi er svake for bilder som virkelig gir deg lyst til å gå på tur. Gjennom bilder kan man virkelig få følelsen av å ta del i en opplevelse, og det er noe vi ser etter. 

Årets jury består av Helsport Ambassadørene Mats Grimsæth og Bjørn Tore Moen som begge er rivende dyktige fotografer! 

Lykke til!

NB! De aller fleste som har deltatt i konkurranser tidligere, eller delt bilder med oss på andre måter, syns det er moro at vi deler de videre. Så ved å sende inn bilde(r) på mail i denne konkurransen samtykker du samtidig til at det kan brukes fritt av Helsport i markedsføring (vi krediterer alltid fotograf). Dersom du ikke ønsker dette ber vi deg om å opplyse om det når du sender inn ditt bidrag, så vil dette selvfølgelig respekteres.

Vinnerbildet i kategorien Vår/Sommer 2016: Ellen Trolid! Vinnerbildet i kategorien Høst/Vinter: Vidar Alvik!