Se hit alle turjenter!

Kjære alle turjenter,

Tirsdag 6.oktober ble www.turjenter.no lansert etter initiativ fra oss.

Nå har vi gjennom et år virkelig fått etablert #Turjenter på Instagram, hatt flere kåringer av ukens og månedens turjente, og sett et stort engasjement vokse frem rundt hele konseptet #Turjenter. Jenter som ikke kjente hverandre fra før inspirerte og engasjerte hverandre, delte tips og dro på turer sammen. Det vokste rett og slett frem et lite felleskap der ute. Turjenter.no er et initiativ til å  samle alt og alle på et sted. 

Vi er veldig stolte og glade for å ha flere av Norges mest aktive og erfarne turjenter med oss på laget, og anbefaler alle å ta en titt på profilene og bli litt bedre kjent med dem.

Vårt ønske for turjenter.no er at dette skal blir et felleskap der jenter kan snakke sammen, dele erfaringer og inspirere hverandre.

Målet er ganske enkelt å få flere jenter ut på tur, og sammen skal vi skape Norges beste turblogg for jenter!

Alt innhold på denne bloggen vil være av turjenter – for turjenter.

 

Månedens turjente

Fra nå av er det turjenter.no som kommer til å stå for kåringen av ukens turjente, og alle vinnerene blir publiert på www.turjenter.no og på Instagram @turjenter.no

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å dele et bilde på Instagram med #Turjenter og #TurjenterNo. Følg oss gjerne også på instagram!

 

Hilsen turjentene (og guttene) i Helsport og teamet bak turjenter.no