Kjøpsvilkår

Kjøp

Dette kjøpet er regulert av standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. De oppgitte betingelsene er utarbeidet og anbefalt brukt av Forbrukerombudet. Forbrukerkjøp over Internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettsloven og ehandelsloven. 

 
NB: Vi selger ikke til leveringsadresser utenfor Norge.

Avtalen

Avtalen mellom deg som kunde og Helsport, og består av opplysningene Helsport gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene.  

Partene

Selger: Helsport AS Kontaktadresse: Postboks 25, 7221 Melhus, Norway E-post: helsport@helsport.no Telefonnummer: 72878300 Organisasjonsnummer: 985 706 409 

Kjøper er den person som foretar bestillingen. 
 

Priser

Prisene, som er oppgitt i nettbutikken, inkluderer merverdiavgift. Helsport tar et forbehold om prisfeil i nettbutikken. Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter (merverdiavgift, toll, og lignende) og leveringskostnader (frakt, porto, fakturagebyr, emballasje med videre) samt spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis i bestillingsløsningen før bestilling er foretatt. Avtaleinngåelse

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av selgeren. En part er likevel ikke bundet av avtalen hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil. Helsport tar også et forbehold om utsolgte varer, men forplikter seg til å informere kunden, enten via epost eller per telefon om dette så raskt vi oppdager det. 


Personopplysninger

Helsport AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri blir gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. Helsport vil kun sende ut informasjon ut over det som er nødvendig for å få gjennomført avtalen (tilbud, informasjon om nyheter etc), dersom du krysset av at du tillot dette ved avtaleinngåelsen.

Les mer om behandling av personopplysninger her 


Ordrebekreftelse

Når Helsport har mottatt din bestilling, vil vi umiddelbart bekrefte ordren ved å sende en ordrebekreftelse. Det anbefales at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, ber vi deg om å kontakte oss så raskt som mulig. 
 

Betaling

Alle våre transaksjoner foregår i norske kroner. Dersom kjøperen bruker kredittkort (1) eller debetkort (2) ved betaling, reserveres kjøpesummen på kortet ved bestillingen. Det er også mulig å få tilsendt faktura.

(1) Et kredittkort er et betalingskort hvor oppgjøret for kjøpet skjer i etterkant ved at kredittgiveren (kredittkortselskapet) sender kortholder faktura med krav om betaling.

(2) Et debetkort er et betalingskort knyttet til en innskuddskonto. Bruk av kortet medfører at brukerens konto blir belastet og beløpet blir overført til betalingsmottakerens konto.

Ved betaling med kredittkort, vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse.

Når du handler Helsport AS blir betalingen behandlet av Klarna, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard, samt tilbyder av fakturatjenester. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Vi gjør oppmerksom på at pakken ligger hos Posten i 14 dager etter mottak. Hvis du ikke henter ut pakken innen den returneres til oss, så fakturerer vi deg for frakt begge veier og handling. Per i dag er dette beløpet satt til kroner 500,- 
 

Frakt og levering 

Levering av varen skjer på den måte og til det sted som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken. 

Frakt

1. Pakken blir send til deg med Posten, til henting på ditt lokale postkontor. 

2. Du betaler med kort (Visa og Mastercard). Helsport benytter 3D Secure for trygg og sikker betaling på nett. 

3. Vi har en fast fraktpris, og alle våre pakker sendes fra vårt lager på Melhus. Vi garanterer at pakken blir sendt senest 2 virkedager etter mottatt bestilling, men i de aller fleste tilfeller så klarer vi å sende den dagen etter. Deretter tar det normalt 1-3 dager før du mottar pakken. Ved forsinket levering har du rett til å heve kjøpet. Tilbakebetaling vil skje innen 14 dager. 

4. Når du angrer et kjøp, må du hente ut pakken fra Posten og sende den tilbake til oss for egen regning. Hvis du bare lar pakken ligge, kommer den inn under uavhentet regelen og da fakturerer vi deg 500,-. Det er med andre ord billigere, og raskere, å ta ut pakken selv og sende den tilbake til oss innen 14 dager (Angrefristens utløp). Vi dekker da alle utgifter foruten din kostnad med å sende pakken tilbake til oss. Tilbakebetaling vil skje innen 14 dager. Spørsmål rundt angreretten kan sendes til helsport@helsport.no eller på telefon 72878300

5. Hvis vi har sendt feil vare, dekker vi frakten alle veier helt til du har fått rett vare. 

Undersøkelse av varen

Når du mottar varen, anbefales det at du undersøker om den er i samsvar med bestillingen, om den har blitt skadet under transporten eller om den ellers har mangler. Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må du melde fra til oss ved reklamasjon.