For ekstreme forhold

For ekstreme forhold

X-Trem – produktene er laget for å kunne tåle de mest ekstreme forholdene. Disse produktene sikrer beskyttelse og fremstår som svært pålitelige etter å ha blitt testet under ekspedisjoner på alt fra Antarktis, Patagonia, Sydpolen og Nordpolen. Her har vi satt sammen mange års erfaring og laget produkter i samarbeid med blant andre Aleksander Gamme, Børge Ousland, Baffin Babes og Hvitserk.

X-Trem – teltene er firesesongers telt konstruert med robuste materialer som skal sikre deg under de mest ekstreme værforholdene. Teltene blir levert med stormmatter, forsterkede barduneringskapper og flere detaljer som gjør teltene tilpasset ekstreme vinterforhold. Dette kombinert med ulike konstruksjoner vil du finne det ekspedisjonsteltet som passer din tur, enten om du er alene eller i større grupper.  I X-Trem-serien vil du blant annet finne det teltet som kanskje har mest ekspedisjonserfaring i verden – Svalbard High Camp. I tillegg kan du se resultatet av vårt langvarige samarbeid med Børge Ousland – Patagonia

X-Trem – soveposene tåler lave temperaturer og røff bruk. På samme måte som teltene er disse testet gjennom flere norske og internasjonale ekspedisjoner under ekstreme forhold. Soveposene er produsert i ulike isolasjonssystemer som er spesialutviklet for ulike brukssituasjoner, slik at du kan finne den posen som passer de forholdene du skal på tur i. Her finner du blant annet dunposen Polheim, fiberposen Isfjorden eller de to unike to-i-ett-posene Kongsfjorden og Tempelfjorden.

X-Trem – sekkene er laget for å kunne være med på de tøffeste og mest krevende turene. Her finner du blant annet vår storsekk Svalbard med Helsport LINK™-bæresystem, som er en sekk for de tyngste børene. 

For ekstreme forhold

For ekstreme forhold

For ekstreme forhold