Vi inviterer til inspirasjonskveld, foredrag og kåring av årets turjente!

I forbindelse med kåring av årets turjente inviterer vi i samarbeid med turjenter.no til en helaften med mengder inspirasjon og blant annet foredrag med ambassadør Stian Aadland. Fredag den 26. Januar skal vinneren kåres og da er DU invitert til Månefisken i Oslo klokken 20:00! Billetten koster 50,- og det er begrenset antall plasser, så vær rask for å sikre deg en billett! Dørene åpner klokken 19:00.

Meld deg på her!!

Foredrag med Stian Aadland
Stian Aadland er polarguide, fotograf og deltids-eventyrer som du kanskje også kjenner som "Stian med sekken". Når han ikke utforsker ensomme fjell på Svalbard eller danser med pingviner i Antarktis bor han i teltet sitt for å være nærmest mulig naturen. For Stian handler eventyrene om lek, nysgjerrighet og jakten på gylne øyeblikk. Med flere netter ute enn inne har Stian en spesiell kjærlighet til det enkle livet i teltet sitt, men det få vet er at det ikke er mer enn 7 år siden han hadde sin første teltnatt.

Med fantastiske bilder og filmklipp tar Stian oss med på reisen fra den første usikre natten i telt, til et liv som nå dreier seg hundre prosent om å være på tur!

I tillegg til Stian vil vi presentere to foredragsholdere til i løpet av den kommende uken som skal inspirere oss gjennom sine drømmer og eventyr. Stay tuned!

Årets Turjente 2017
Responsen har nok en gang vært overveldende, og engasjementet der ute er virkelig stort. 8000 stemmer er talt opp og 39 kandidater har blitt til 15. Disse 15 jentene går videre til runde 2.

Avstemmingen vil foregå frem til og med mandag 22.januar. De fem kandidatene med flest stemmer vil bli publisert og vil deretter bli vurdert av en jury bestående av bloggerne i turjenter.no og Helsport.

Gi din stemme her.

Hva vinner "Årets Turjente 2017"?
Vinneren av Årets Turjente 2017 stikker av med en komplett utstyrspakke fra Helsport, Lundhags og Ulvang til en verdi på over 30 000,- !
I tillegg kan vinneren glede seg til å bli med Børge Ousland Polar Exploration på å krysse Norges andre største bre, Svartisen, til en verdi på 10 500,-

I tillegg til dette vil vinneren få muligheten til å skrive 5 blogginnlegg for turjenter.no med muligheten til å bli fast blogger!