Vinn en tur med ambassadør Tonje Blomseth!

Vinnerne er:
Ingunn Lund
Ingrid Marie Haug
Anine Grøtteland Jakobsen Vatne
Madeleine Henninen
Kristin Tvare
Martin Thomassen


Bli med Tonje Blomseth på overnattingstur i Oslomarka midt i uka og opplev blant annet mini-foredrag og friluftstips fra Tonje. 

29-30 august 2019 har du muligheten til å bli med på en tur i Oslomarka sammen med Tonje Blomseth. En telttur trenger ikke nødvendigvis kreve all verden med planlegging. Derfor vil vi ha med deg på en kortreist tur i Oslomarka som ikke er lengre unna sentrum enn at du kan dra rett på jobb igjen på fredagsmorningen. Bli med oss ut i Oslomarka og finn gleden i kortreiste eventyr som er mye mer tilgjengelig enn du tror! 

Vi plukker ut 8 deltakere som får lære av Tonjes beste turtips, samt et mini-foredrag. 

Hvordan vinner du?

Fortell oss hvorfor akkurat du og eventuelt en turkompis skal få en av plassene på turen i skjemaet under. Vinneren trekker vi 26.August!

Vi deler ut 8 plasser, så her finnes det gode muligheter!

Alt du trenger å gjøre er å møte opp i Maridalen 29.August kl 17:00. Hit er det enkelt å komme til med kollektiv transport. Derfra går dere sammen til destinasjoen for kvelden, hvor dere slår leir og lager middag sammen. Her kan du spørre og grave etter alle de gode turipsene og turhistoriene Tonje har på lager. Turen blir på ca 1,5t i rolig tempo på sti i, så ta med gode sko. Mer informasjon blir sendt ut til vinnerne i ettertid. 

Helsport stiller med telt til alle deltakerne!

Hva trenger du av utstyr?

Det legges til grunn at du har nødvendig utstyr for å klare deg en natt i marka.
Liggeunderlag, ullundertøy, vanntette klær, ordentlig fottøy, bestikk etc. Fullstendig pakkeliste kommer så snart vinnerne er kåret.  

NB: 
*Aldersgrensen er 18 år
** Vinnerne må selv komme seg til og fra Maridalen.