Vinnere av årets fotokonkurranse!

Årets fotokonkurranse er avsluttet og tradisjon tro har det kommet inn ekstremt mange fantastiske bilder! Det blir vanskeligere og vanskeligere å kåre en vinner for hvert år som går. 

Årets jury består av Helsport Ambassadørene Mats Grimsæth og Bjørn Tore Moen som begge er rivende dyktige fotografer! 

Vi har kåret en vinner i hver kategori: Vår/sommer og Høst/Vinter som stikker av med Helsportprodukter til en verdi av 10 000,- 

Når du scroller igjennom over 1500 bilder må bilde som skal bli valgt ut ha en slags stopp efekt hvor du tenker bare wow! Det må ikke være tatt med et fancy kamera, her kan iphone duge, det handler mye om motivet og øyeblikket som deles. Når det er sagt, så er dette den vanskeligste utvelgelsen jeg har gjort, for fy faen for noen turer dere har vært på og øyeblikk dere har delt! Ikke la en hashtagg eller en konkurranse være hovedmotivasjonen for å dra ut, jeg håper dere fortsetter selvom dere vinner eller ei.

Wow effekten var definitivt på plass hos begge vinnerne: campfire bilde gjør at jeg får lyst til å dra ut i skogen med en gang å fyre opp et bål. For en stemning!

Bildet av en ung gutt på tur ute i whiteout får meg til å rope yess! Det er så godt å se at de unge kan være med på tur og lære selv om sola ikke skinner. Konge øyeblikk. Gratulerer til vinnerne! - Mats Grimsæth


Å finne to vinnerbilder blant tusenvis av knallfine turminner er ingen lett oppgave. Men noen bilder skilte seg likevel ut fra mengden.

Bildet til Vidar Alvik med den lille gutten skilte seg raskt ut fra de andre bildene for min del. Syntes bildet forteller en veldig god historie om en liten gutt som skal ut på et stort eventyr.

Bildet til Ellen Trolid trigget virkelig turlysten i meg og fikk lyst til å pakke sekken og komme meg ut i skogen og bare sitte foran bålet. Gratulerer til begge vinnere håper dere forsetter å fortelle og inspirere gjennom bildene deres. - Bjørn Tore Moen
 

 Vinnerbildet i kategorien Vår/Sommer: EllenTrolid! 

 

 
Vinnerbildet i kategorien Høst/Vinter: Vidar Alvik!Gratulerer så mye!