XXL-Sekkemodeller

Oversikt over sekkemodeller utviklet spesielt for XXL

Oversikt over sekkemodeller utviklet spesielt for XXL


Slogen 35L

En allsidig dagstursekk med god tilgang til innholdet ved hjelp av glidelåsåpning som kan åpnes både ovenfra og nedenifra. I tillegg er det på sidene elastiske sidelommer. To med glidelås og to åpne til for eksempel drikkeflaske. Bæresystemet er konstruert for tur med avstivet rygg og god polstring. Med avtakbart belte kan sekken tilpasses til aktiviteten.
- Volum: 35L
- Vekt: 0,8 kg 
 


Raudfjellet 60L

Sammen med den luftige ryggkonstruksjonen, formskjærte skulderreimer og en brystreim, skaper det god bærekomfort. Topplokk med lomme og romslige sidelommer samt snølås og robuste stoffer
- Volum: 60 L
- Vekt: 1,3 kg

 

Langåsen 70L

Sekken har et godt polstret bæresystem som kan justeres til forskjellige rygglengder. Sammen med den luftige ryggkonstruksjonen, formskjærte skulderreimene og ei
brystreim skaper det god bærekomfort. Hevbart topplokk med lomme samt ekspanderende sidelommer med kompresjon gjør det lett å organisere sekkens innhold.
Fleksibel inngang via bunnåpning. Sekken har snølås og medfølgende regntrekk som gjør det enkelt å holde innholdet tørt.
- Volum: 70L
- Vekt: 1,5 kg
 
 

Sarek 80L

Dette er en stor ryggsekk med et godt polstret bæresystem som kan justeres til forskjellige rygglengder. Sammen med den luftige ryggkonstruksjonen, de anatomisk formede skulderreimene og brystreimen,skaper dette en meget god bærekomfort. Hevbart topplokk med en romslig lomme og store sidelommer, gjør det lett og organisere innholdet i sekken. Sekken har også en ekstra inngang i bunnen slik at du lett kommer til det som ligger nederst i sekkeposen.
- Volum 80L 
- Vekt:  2,6 kg

XXL-Sekkemodeller

Oversikt over sekkemodeller utviklet spesielt for XXL

XXL-Sekkemodeller